Get Adobe Flash player
Κεντρική Σελίδα Ποιοι Είμαστε Συντακτική Ομάδα

Συντακτική Ομάδα

Σύντομο βιγραφικό σημειωμα της συντακτικής ομάδας του www.touristikiekpaideysi.gr.

Χρήστος Κακαρούγκας

Αξιολόγηση Χρήστη: / 1
ΧείριστοΆριστο 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθηνά. Το 1999 σαν τελειόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι Λάρισας ολοκλήρωσε την πρακτική του άσκηση σε κεντρικά ξενοδοχεία του Λονδίνου. Μετά το τέλος της πρακτικής του άσκησης συνέχισε να εργάζεται στον ξενοδοχειακό τομέα και παράλληλα πραγματοποίησε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Thames Valley University με ειδίκευση στο Hospitality Management ("Μa in Hospitality Management"). Αφού ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις εργάστηκε σε κεντρικά Αθηναϊκά ξενοδοχεία πολυτελείας όπως το King George Palace και το Grande Bretagne σε διευθυντικές θέσεις κυρίως στον επισιτιστικό κλάδο . Από το 2007 μέχρι σήμερα χωρίς να έχει σταματήσει την ενασχόληση του με τον ξενοδοχειακό τομέα στράφηκε στην Τουριστική Εκπαίδευση όπου εργάζεται σαν αναπληρωτής εκπαιδευτικός στη σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων του Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, που υπάγεται στο πρώην Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης και νυν Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού. Παράλληλα πραγματοποιεί εισηγήσεις σε σεμινάρια τουρισμού που υλοποιούνται από Κ.Ε.Κ εκτός αυτού του έχει ανατεθεί η συγγραφή επαγγελματικών περιγραμμάτων από το ΚΕΚ ΙΝΕ της ΓΣΕΕ στα πλαίσια του έργου "Ανάπτυξη Επαγγελματικών Περιγραμμάτων" ΕΣΠΑ 2007-2013. Το 2008 ολοκλήρωσε με επιτυχία το ετήσιο πρόγραμμα παιδαγωγικής κατάρτισης (ΕΠΠΑΙΚ) της ΑΣΠΑΙΤΕ.

Τελευταία Ενημέρωση (Δευτέρα, 09 Νοέμβριος 2015 18:42)

Περισσότερα...

 

Σοφία Κυνηγάκη

 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από το 2003 όπου και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Τ.Ε.Ι Τουριστικών Επιχειρήσεων της Αθήνας εργάζεται στον ξενοδοχειακό κλάδο ως προϊσταμένη διαφόρων τμημάτων κύριος του Frond Office. Κατά την διάρκεια της Ολυμπιάδας του 2004 στην Αθηνά εργάστηκε ως στέλεχος του τμήματος διαπίστευσης του Αθήνα 2004. Παράλληλα συνέχισε τις σπουδές της στην Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών και συγκεκριμένα στον τμήμα της Γερμανικής Φιλολογίας οπού και αποφοίτησε το 2007. Από το 2007 εργάζεται ως εκπαιδευτικός στην σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων του Ο.Τ.Ε.Κ στην Ανάβυσσο ενώ κρατά σταθερή συνεργασία με Κ.Ε.Κ της Αθήνας όπου και πραγματοποιεί εισηγήσεις σε σεμινάρια τουρισμού.

 

Τελευταία Ενημέρωση (Δευτέρα, 09 Νοέμβριος 2015 18:29)

 

Ανδρέας Γ. Τζόβολος

Αξιολόγηση Χρήστη: / 1
ΧείριστοΆριστο 

Ο Ανδρέας Γ. Τζόβολος είναι οικονομολόγος, M.Sc στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων, M.Sc. στη Διασφάλιση Ποιότητας, στέλεχος του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους

Για να δείτε ένα αναλυτικότερο βιογραφικό κάντε κλικ εδώ.

Τελευταία Ενημέρωση (Τρίτη, 28 Μάρτιος 2017 05:01)

 

Κωνσταντίνα Βλάχα

Αξιολόγηση Χρήστη: / 1
ΧείριστοΆριστο 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Άρτα. Αποφοίτησε από το τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων ΤΕΙ Λαμίας (παράρτημα Άμφισσας). Από το 2006 εργάζεται στον ξενοδοχειακό κλάδο κυρίως στον επισιτιστικό τομέα. Έχει παρακολουθήσει αρκετές τουριστικές ημερίδες,συνέδρια, σεμινάρια. Ομιλεί τρείς ξένες γλώσσες:Αγγλικά, Ιταλικά, Γαλλικά. Είναι λάτρης της τεχνολογίας (υπολογιστές,διαδίκτυο,κινητή τηλεφωνία).

Τελευταία Ενημέρωση (Πέμπτη, 28 Μάρτιος 2013 03:00)

 

Δρ. Σωτήρης Κεφάλας

Είναι ο τρίτος γιος της οικογένειας του Τάσου Κεφάλα. Γεννήθηκε στην Αμμόχωστο και μεγάλωσε στο Παραλίμνι, λόγω της τουρκικής εισβολής το 1974. Εδώ και δέκα χρόνια κατοικεί στη τουριστική περιοχή του Πρωταρά. Είναι παντρεμένος με τη Μαρία και έχει τέσσερα παιδιά: Λυγία, Τάσος, Μιχάλης και Γιώργος. 

Μεγάλωσε μέσα σ΄ ένα πολύ καλό οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον παρά τις δυσκολίες λόγω της κατοχής από τους Τούρκους της περιοχής της Αμμοχώστου. Το 1976 αποφοίτησε από το Γυμνάσιο Παραλιμνίου και κατατάχθηκε σαν δεκανέας στη Εθνική Φρουρά σε ηλικία 18 χρόνων. Το 1978, τελείωσε τη στρατιωτική του θητεία και έτσι μπόρεσε να συνεχίσει τις σπουδές του.

Η φιλομάθεια του τον οδήγησε στην Αμερική ( 1979-1984) όπου απόκτησε το πρώτο πτυχίο Α.Α.S. με διάκριση στη Διοίκηση Τεχνολογίας Ξενοδοχείων του Nassau Community College της Νέας Υόρκης το 1981. Ακολούθως, αποκτά το B.S.B.A. το 1984 στη Διοίκηση Ξενοδοχείων και Εστιατορίων του Πανεπιστημίου Denver του Κολοράντο. Συνέχισε τις σπουδές του και του απονεμήθηκε το πτυχίο M.B.A. (1988) στον τομέα της Διεθνούς Διοίκησης από το Pacific States University του Los Angeles, στην Καλιφόρνια. Ο τίτλος της διατριβής του: "H λειτουργία ενός Ξενοδοχειακού συγκροτήματος." Το 2000 αποκτά από το Sheffield Hallam University της Αγγλίας το πτυχίο MSc στη Διοίκηση της Φιλοξενίας. Ο τίτλος της διατριβή του: " Προβλέψεις και αντιλήψεις για τη ποιότητα υπηρεσιών που πρόσφεραν τα ξενοδοχεία τεσσάρων αστέρων της Κύπρου." Τέλος, το 2010 απόκτησε το διδακτορικό του δίπλωμα, PhD in International Business Management.

Τελευταία Ενημέρωση (Δευτέρα, 09 Νοέμβριος 2015 19:05)

Περισσότερα...

 

Τάσος Ανθουλιάς

Αξιολόγηση Χρήστη: / 2
ΧείριστοΆριστο 

Ο Τάσος Ανθουλιάς σπούδασε αρχικά Πολιτικός Μηχανικός και, στη συνέχεια, μετεκπαιδεύτηκε στην Αγγλία στη διδακτική των θετικών μαθημάτων. Ειδικεύτηκε στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και στη χρήση τους στην εκπαίδευση. Είναι τακτικό μέλος της Εταιρείας Επιστημόνων Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (ΕΠΥ), της Ελληνικής Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση (ΕΤΠΕ) και της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων (ΕΕΕΕ). Είναι πιστοποιημένος από την Ελβετική Ομοσπονδία Τουρισμού για τη διεξαγωγή των σεμιναρίων και τον έλεγχο της διαδικασίας απονομής του ελβετικού Σήματος Ποιότητας για τον Τουρισμό (Q) σε ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις.

Τελευταία Ενημέρωση (Δευτέρα, 09 Νοέμβριος 2015 18:49)

Περισσότερα...

 

Αργυρώ Μουστάκα

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Το 2007 αποφοίτησε από το τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Αθήνας. Κατά την πρακτική της άσκηση, και μετέπειτα για μικρό χρονικό διάστημα, απασχολήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο στην Αθήνα στο τμήμα Οργάνωσης Συνεδρίων κι Εκδηλώσεων. Έπειτα από τριετή απασχόληση εκτός του τουριστικού κλάδου, επέστρεψε στον χώρο ως υπάλληλος του τμήματος Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων του Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στα πεδία του management και της επιχειρησιακής επικοινωνίας. Το 2011 παρακολούθησε δύο προγράμματα με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης με θέμα «Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων στις Τουριστικές Επιχειρήσεις» και «Οικονομική Κρίση και Προοπτικές», τα οποία διοργανώθηκαν από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Γνωρίζει την αγγλική και την ισπανική γλώσσα.

Τελευταία Ενημέρωση (Κυριακή, 06 Νοέμβριος 2011 20:37)

 

Μαρία Αποστόλα

Αξιολόγηση Χρήστη: / 4
ΧείριστοΆριστο 

Έχει σπουδάσει Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και έχει αντίστοιχο μεταπτυχιακό τίτλο. Διαθέτει παιδαγωγική επάρκεια (ΑΣΠΑΙΤΕ) και από το 2004 είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ. Εργάστηκε για 10 συνεχή έτη ως προϊσταμένη ορόφων στο ξενοδοχείο Μ. Βρεταννία και από το 2003 έως σήμερα εργάζεται σε δημόσια και ιδιωτικά ΙΕΚ καθώς και σε δομές του Υπουργείου Τουρισμού ως εκπαιδευτικός στον τουριστικό τομέα. Παράλληλα πραγματοποιεί εισηγήσεις σε σεμινάρια τουρισμού και έχει συμμετάσχει σε μελέτες ως επιστημονική σύμβουλος και εμπειρογνώμων (ΙΝΣΕΤΕ, ΓΣΕΕ ).

Τελευταία Ενημέρωση (Πέμπτη, 16 Φεβρουάριος 2017 09:51)

 

Θεοδωρής Πατσής

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.Απόφοιτος του Τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων Τ.Ε.Ι Λάρισας 2006. 'Εχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια με επιτυχία με θέματα Δημόσιες σχέσεις και Επικοινωνία και τουριστικές διαλέξεις.Έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς ενα εισαγωγικό κύκλο μετάφρασης στην Αγγλική γλώσσα μέσω της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης, ασχολήθηκε επαγγελματικά ένα διάστημα με τη μετάφραση άρθρων και κειμένων στην Αγγλική. Ασχολείται επαγγελματικά με τον τουρισμό απο το 2002 και έχει εργαστεί κατά καιρούς σε αρκετές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις τόσο σε διοικητικά(υποδοχή,τμήμα πωλήσεων και προώθησης χώρων ξενοδοχείου-μπανκέ,εορταστικά event κρατήσεις) όσο και σε επισιτιστικά πόστα(σερβις,μπαρ,τμήμα αποθήκης).Ομιλεί τρεις γλώσσες:Αγγλικά,Γερμανικά,Γαλλικά.

Τελευταία Ενημέρωση (Τρίτη, 11 Μάιος 2010 09:24)