Get Adobe Flash player
Κεντρική Σελίδα Άρθρα Νέα

Νεα

Παρουσιάζει άρθρα με νέα που αφορούν την τουριστική εκπαίδευση.

Επαγγελματικό Σεμινάριο στον Τουρισμό στην Ζάκυνθο

Το Σάββατο 22/02/2020 ο ιδρυτής του TouristikiEkpaideysi.gr, Δρ. Κακαρούγκας Χρήστος θα συμμετέχει ως ομιλητής στο Επαγγελματικό Σεμινάριο στον Τουρισμό που διοργανώνει ο Όμιλος «Xenos Hotels & Resorts».

Το τετραήμερο αυτό σεμινάριο υποστηρίζεται από το Τμήμα Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού και το Εργαστήριο Τουριστικών Ερευνών και Μελετών του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Στην εισήγηση του ο κ. Κακαρούγκας μέσα από την παρουσίαση βασικών τουριστικών μεγεθών θα αναδείξει την αξία αλλά και τις προκλήσεις που πηγάζουν από την τουριστική δραστηριότητα σε εθνικό και περιφερειακό/τοπικό επίπεδο.

 

 

Στρατηγική Συνεργασία του Τμήματος Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού με την εταιρεία HiT Hospitality Integrated Technologies A.E.

 

Το Τμήμα Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού (Τ.Ο.Δι.Τ) (http://www.tourem.aegean.gr/), του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στο πλαίσιο προσφοράς ενός εξειδικευμένου προγράμματος σπουδών που αναβαθμίζει τη μορφή και το περιεχόμενο της τουριστικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες του τουριστικού κλάδου, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη στρατηγική συνεργασία του με την εταιρεία HiT Hospitality Integrated Technologies A.E..

Τελευταία Ενημέρωση (Τρίτη, 16 Οκτώβριος 2018 04:49)

Περισσότερα...

 

6ο Forum Υγείας στην Πάτρα

Το 60 Forum Υγείας στις 2 Ιουνίου στο Royal Theater

Δύο επίκαιρα θέματα που συνδέουν την Υγεία με την Ανάπτυξη θα αναδειχθούν στο φετινό 6ο Forum Υγείας το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 στο Royal Theater στην Πάτρα (Πρώην Πτωχοκομείο- Ώρες εκδηλώσεων: από 10:00 έως 21:00 μ.μ.)

Ιατρικός Τουρισμός και Διατροφή & Υγεία είναι οι βασικές θεματικές ενότητες του καθιερωμένου πολυσυνεδρίου, που με συνέπεια κάθε χρόνο αναδεικνύει τη σχέση της Υγείας με την Ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας.

Ο Ιατρικός Τουρισμός αποτελεί ένα θέμα που είχε απασχολήσει και τις εργασίες του 1ου Forum Υγείας το 2013. Δεν είναι υπερβολή να σημειώσουμε ότι ήταν η πρώτη φορά που τίθετο ένα τέτοιο θέμα σε δημόσια συζήτηση σε άμεση σύνδεση με την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας. Ήταν εμφανές άλλωστε σε όλες τις εισηγήσεις από σημαντικούς εκπροσώπους του συνόλου σχεδόν των επιστημονικών και επιχειρηματικών φορέων που συμμετείχαν αλλά και των εκπροσώπων της πολιτείας.

Περισσότερα...

 

Δελτίο Τύπου- Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου

Αξιολόγηση Χρήστη: / 2
ΧείριστοΆριστο 

Νέες προοπτικές για την τουριστική ανάπτυξη της Πελοποννήσου θέτει ο Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου μέσω της “έξυπνης διαχείρισης προορισμών”

Με ιδιαίτερη επιτυχία και με πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Ημερίδας για τον Τουρισμό, με θέμα “Έξυπνη Διαχείριση Τουριστικών Προορισμών” – “Τάσεις & Πολιτικές για την Πελοπόννησο”, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ Πάτρας από τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου, στο πλαίσιο του 20ου FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ MONEY SHOW.

Εισηγητές στην Ημερίδα ήταν, ο καθηγητής και πρόεδρος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου κ. Δημήτρης Λαγός, ο σύμβουλος της Διοικούσας Επιτροπής του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνια Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ. Δημήτρης Πολλάλης, ο επιχειρηματίας Γαστροτουρισμού “Αυθεντική Ελλάδα” κ. Δημήτρης Βασιλείου και ο καθηγητής και διευθυντής Κατεύθυνσης Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας του ΤΕΙ Αθήνας κ. Δημήτρης Λαλούμης, ενώ την έναρξη και το κλείσιμο-συμπεράσματα της ημερίδας έκανε ο Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου, καθηγητής Τουριστικού Μάνατζμεντ του Ε.Α. Πανεπιστημίου, κ. Κων/νος Μαρινάκος. Τη συζήτηση συντόνισε η δημοσιογράφος, κ. Άντυ Μαγνισαλή.

Τελευταία Ενημέρωση (Πέμπτη, 23 Νοέμβριος 2017 07:52)

Περισσότερα...

 
Περισσότερα Άρθρα...